Egzit ruši rekorde: Više od 195.000 posjetilaca

July 11, 2016, 6:47 am

Bez dileme najveći broj posjetilaca na ovogodišnjem Egzitu bio je noćas, što je i bilo za očekivati s obzirom na to da su na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupale možda i najveće zvijezde ovogodišnjeg festivala Viz Kalifa i “The Prodigy”, koji su sa glavne festivalske bine emitovali pravu energiju kojom su na najbolji način pokazali šta je Exit magija.

Prema informacijama od organizatora festivala, posljednje večeri ovogodišnjeg festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi se okupilo više od 55.000 posjetilaca, a tačan broj organizatori će objaviti u ponedjeljak.

Ono što se zna jeste da je pola sata prije ponoći posjeta bila za 12.000 veća nego u isto vrijeme predhodne večeri, a na ulazima u festivalski prostor i poslije ponoći je bila ogromna gužva, pa će sudeći po tome, dosadašnji rekord biti značajno premašen.

Osim glavnog stejdža izuzetno kvalitetan program je bio i na drugim festivalskim binama, a jedna od zvezdi večeri bila je i legenda jugoslovenske muzike Јosipa Lisac, čiji nastup je propratio veliki broj uglavnom starijih posjetilaca.

U vrelu atmosferu poslednje večeri Egzita odlično se uklopila i finalna utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu Francuska – Portugal, čiji direktan prenos je pratio veliki broj gledalaca preko video bima postavljenog na “rege stejdžu”.

Na Petrovaradinskoj tvrđavi je spuštena zavjesa na ovogodišnju Egzit magiju, a Egzit avantura se nastavlja na plaži Јaz u Budvi, gdje će od 14. do 16. jula biti održana ljetnja verzija ovog festivala – See Dance festival.

RTRS

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *