TV K3

android aplikacija

instaliraj

Džordž Kluni odustaje od glume

Džordž Kluni odustaje od glume

Džordž Kluni  objavio je da odustaje od holivudske karijere. Nećemo ga, čini se, tako brzo vidjeti na velikim platnima. Zadnje filmske uloge odigrao je tokom 2016. godine, a sada je za The Sunday Times izjavio kako gluma više nije na njegovoj listi prioriteta. Ne treba mu više, kaže, novac.

“Već dugo vremena bavim se glumom i znate, imam 56 godina. Nisam više momak koji osvaja djevojke, ili barem ne bih trebao biti”, rekao je Kluni  i dodao da bi ga neka izvanredna odluka ipak mogla dovesti ponovno pred kamere.

Otvoreno je rekao i kako je zahvaljujući glumi plaćao račune, a novac mu više ne treba. Prodao je kompaniju za proizvodnju tekile za milijardu dolara te mu je novac nepotreban.

Dotakao se  Kluni  i političkih ambicija, o kojima se šuška već neko vrijeme. Rekao je kako ga sve više ljudi podstiče na ulazak u visoku politiku, pogotovo otkako je Trump postao predsjednik.

“Uvijek sam bio uključen u politiku. Moj otac bio je u utrci za Kongres i politika je u mojoj porodici uvijek bila prisutna. Mogu pomoći onako znamo najbolje, poput slanja poruka biračima, ali političkih aspiracija nemam”, zaključio je  Kluni.

(Gloria.hr)

Komentarišite

Your email address will not be published.