TV K3

android aplikacija

instaliraj

Džin od 182 centimetra i 85 kilograma, a plaši se sopstvene senke

Nemačka doga Presli, dugačka 182 centimetra i teška 85 kilograma, preslikani je lik Skubi Du iz istomenog crtaća. Ne samo što liči na popularnog Skubija, već i na najmanji šum beži kod svoje vlasnice.

Džin od 182 centimetra i 85 kilograma, a plaši se sopstvene senke

Dobroćudni i plašljivi Presli ima i svoje jastuče koje mu služi da legne na njega i smiri se, a često ga nosi i van kuće.

Vlasnica Sijan Beret, iz Oldburija, kaže da Preslija često uplaše i mnogo manji psi od njega, a često se i krije iza nje.

„Presli je definitivno pravi Skubi Du. Plaši se svega. Strahuje čak i od malih pasa. Morala sam da sklonim i plastične kese iz kuće zato što se plašio šumova koje prave“, kaže Sijan.

„Pre nekog vremena šetala sam Preslija u parku kada se prestravio od škotskog terijera. Nije smeo da izađe sve dok terijer nije otišao. Njegova narav uopšte ne odgovara njegovoj veličini. Od poda do ramena ima 96 centimetara, a plaši se svega“, ističe vlasnica.

Sijan objašnjava da u kući najviše strahuje od usisivača i plastičnih kesa.

„Sa 85 kilograma niko u kući ne može da ga pomeri“, šali se vlasnica, dodajući da ga njen muž zove kukavicom i smatra da je razmažen.

paco 1

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.