TV K3

android aplikacija

instaliraj

Đorđević: Povreda Nedovića problem

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević ocenio je posle pobede nad Kanadom da njegova ekipa ima još dosta mesta za napredak.

Đorđević: Povreda Nedovića problem

“U mnogim segmentima možemo još bolje. Ono što me raduje i što je veoma pozitivno jeste što ekipa igra za pobedu, a tu pobedu traži kroz dobru odbranu. Želimo da dobra odbrana postane pokretač našeg tima i na tome ćemo i dalje insistirati”.

Srbija je u Trstu na pripremnom turniru za Svetsko prvenstvo pobedila Kanadu sa 78:73.

“Igrali smo protiv snažne, fizički izuzetno spremne i uigrane ekipe, koja iza sebe ima dosta utakmica. U pojedinim trenucima, na njihovu oštriju igru, odgovorili košarkaški, ali u nekim momentima ulazili smo u nepotrebnu nervozu”, kazao je Đorđević.

Selektor je istakao da mu je veoma žao zbog povrede Nemanje Nedovića, koji će pauzirati najmanje tri nedelje.

“Njegova povreda za nas predstavlja veliki problem na spoljnim pozicijama. Naša osnovna koncepcija se neće menjati, ali kroz utakmice ćemo morati da tražimo nova rešenja za njegov izostanak”, rekao je on.

Đorđević je rekao da Vasilije Micić zbog vode u kolenu nije u sastavu ekipe, a da se Nenad Krstić uspešno oporavlja od povrede.

“Krstić je već bolje. Trenutno je sa ekipom i radi po specijalnom programu, a od srede će nastaviti treninge u Beogradu sa kondicionim trenerom. Micić ne oseća nikakve tegobe, može normalno da trenira, ali moramo da budemo oprezni”, rekao je selektor.

Srbija će naredni meč na turniru u Trstu odigrati u utorak protiv Italije od 20.30.

B92

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.