TV K3

android aplikacija

instaliraj

Dodik: OBA donijela naredbu o praćenju i usmjeravanju određenih medija (VIDEO)

Dodik: OBA donijela naredbu o praćenju i usmjeravanju određenih medija (VIDEO)

Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas da se u BiH mora prihvatiti Republika Srpska, sa svim njenim ustavnim pravima, ili neće biti ni BiH.

Dodik je na press konferenferenciji u Istočnom Srajevu naglasio da BiH nema usvojen budžet, da funkcioniše privremeno finansiranje, kao i da su početkom sljedeće sedmice potrebne nove odluke o tome, a pitanje je da li će one moći da budu donesene Doćiće i do obustave plata u institucijama BIh pa čak i visokim funkcionerima upozorio je Dodik .

Govorio je i o praćenju ali i usmjeravanju pojedinih pojedinih medija u BiH od strane obavještajne službe.

Na listi za praćenje su kako tvrdi Dodik, RTRS i Dnevni Avaz, te Dnevni list i Informer i još pojedini portali.

Dodik je upozorio da oni koji se navodno najviše brinu za BiH, u prvom redu lider SDA Bakir Izetbegović, u stvari rizikuju njeno postojanje vodeći politiku koja je dovela do skoro potpune blokade institucija.

“Savjet ministara je pomoćni organ Predsjedništva, a oni od Savjeta ministara pokušavaju da naprave ‘vladu’ BiH, što po Ustavu nije i ne može da bude, i zato je važno da se formira”, rekao je Dodik.

“Niko se neće igrati srpskim nacionalnim i interesima Republike Srpske, koja će na nivou institucija BiH biti predstavljena kako treba ili neće nikako”, istakao je Dodik.

Govorio je i o praćenju ali i usmjeravanju pojedinih pojedinih medija u BiH od strane obavještajne službe. Na listi za praćenje su RTRS, Dnevni Avaz, Dnevni list, Informer i pojedini portali.

Dodik se osvrnuo i odnos prema NATO i migrantsku krizu i rekao da dok je on član Predsjedništva neće dozvoliti da Oružane snage BiH izađu na granicu sa Srbijom.

TV K3

Komentarišite

Your email address will not be published.