TV K3

android aplikacija

instaliraj

Dodik: Nema saradnje sa onima koji budu pravili koalicije na lokalnom nivou sa opozicijom

Dodik: Nema saradnje sa onima koji budu pravili koalicije na lokalnom nivou sa opozicijom

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas da ova stranka ostaje privržena koalicionoj saradnji sa partijama sa kojima čini vladajuću većinu, ali da će raskinuti saradnju sa onima koji budu ulazili u koalicije na lokalnom nivou sa opozicijom.

– Ako bilo koja partija na lokalnom nivou napravi koaliciju sa partijama izvan tog kruga, SNSD će povući svoju saglasnost za imenovanje njihovih ljudi na nivou opštine i iz opština gdje je ta saradnja napravljena. To smo danas saopštili prijateljima iz Socijalističe partije Srpske i oni su saglasni s tim – naveo je Dodik.

Dodik je rekao da je potpisan sporazum o saradnji sa Socijalističkom partijom Srpske, te da su ih za to opredijelile određene političke vrijednosti.

– SNSD u ovoj partiji vidi značajnog partnera sa kojim će graditi bazične i starteške političke odnose i kroz loklane odnose i na nivou poslaničkog kluba ove stranke u NSRS. Kroz zajedničko djelovanje doprinosimo ambijentu za stabilnu Srpsku – rekao je Dodik i dodao da SNSD ostaje pri zajedničkom djelovanju sa ostalim koalicionim partnerima.

RTRS

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.