TV K3

android aplikacija

instaliraj

Dodik: Nedopustiv stav Ambasade SAD

Dodik: Nedopustiv stav Ambasade SAD

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je danas da je nekorektan i nedopustiv stav Ambasade SAD povodom obilježavanja 100 godina od početka Prvog svjetskog rata da su politički lideri Republike Srpske “propustili priliku da pokažu predanost zajedničkim evropskim vrijednostima mira i pomirenja”.

“U posljednje vrijeme se trudim da ne ulazim u javnu polemiku o nekim pitanjima, ali ako je riječ o Republici Srpskoj i BiH onda je u najmanju ruku nekorektno i nedopustivo da se na taj način daju kvalifikacije i ocjene. I ako je od Amerikanaca – i od njih je dosta miješanja u ovdašnje unutrašnje stvari”, naglasio je predsjednik Srpske u izjavi novinarima u Milićima.

Komentarišući stav Ambasade SAD u BiH da je “sramotno što su politički lideri u Srpskoj pokušali da steknu političke poene” kritikujući gradonačelnika Istočnog Sarajeva u vezi sa njegovim učećšem u prošloneđeljnoj biciklističkoj trci, u čijoj organizaciji su učestvovali Sarajevo i Istočno Sarajevo, Dodik je istakao da to samo govori o sprezi stranog faktora i domaćih konvertita.

Predsjednik Srpske je ponovio da je svima jasno da je BiH propala zemlja i da se to samo potvrđuje takvim ponašanjem bošnjačke strane i Ambasade SAD.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.