TV K3

android aplikacija

instaliraj

Dodik: Narod ne prašta izdajničku politiku Srba u zajedničkim institucijama

Dodik: Narod ne prašta izdajničku politiku Srba u zajedničkim institucijama
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da ova stranka, prema svim istraživanjima javnog mnjenja, ubjedljivo vodi u odnosu na ostale političke partije u Republici Srpskoj i naglasio da se to potvrđuje i na terenu, gdje je koncentracija naroda oko same ideje Republike Srpske i njene zastave vidljiva i ogromna.

– I ranija istraživanja, kao i ovo najnovije potvrđuje da SNSD ima ubjedljivo povjerenje građana. Neko tim istraživanjima vjeruje, neko ne, ali mi nemamo razloga da ne vjerujemo, jer obilazeći cijelu Republiku Srpsku jasno je da građani ovoj drugoj strani ne praštaju izdaju koju čine time što favorizuju institucije BiH, a zanemaruju Srpsku – istakao je Dodik.

On je naveo samo primjer migrantske krize koju su, kako je rekao, institucije BiH potpuno zanemarile, a to je nešto što nije u interesu Srpske.

– Imajući u vidu izdajničku politiku Srba koji se nalaze u zajedničkim institucijama, mi smo naučili da izgradimo mehanizam odbrane naših institucija i naše snage tako da vjerujem da narod to prepoznaje i vidi i da ćemo imati jednu veliku podršku kako to pokazuje i ovo najnovije istraživanje – naglasio je Dodik, koji je na predstojećim izborima u BiH kandidat vladajuće koalicije za srpskog člana Predsjedništva BiH.

RTRS

 

Komentarišite

Your email address will not be published.