TV K3

android aplikacija

instaliraj

Dodik i Vučić otvorili konzularnu kancelariju Srbije

Predsjednici Republike Srpske i Srbije Milorad Dodik i Aleksandar Vučić otvorili su danas u Trebinju Konzularnu kancelariju Generalnog konzulata Srbije.

Dodik i Vučić otvorili konzularnu kancelariju Srbije

Otvaranju su prisustvovali predsjednik Vlade Srpske Željka Cvijanović, ministar industrije, energetike i rudarstva Petar Đokić, pomoćnik ministra za konzularne poslove Srbije Aca Jovanović, generalni konzul Srbije u BiH Vladimir Nikolić i gradonačelnik Trebinja Luka Petrović.

Nakon otvaranja Konzularne kancelarije Generalnog konzulata Srbije u NJegoševoj ulici, stanovnici Trebinja pozdravili su ih burnim aplauzima.

Dodik i Vučić su ranije danas otvorili i poslovnicu Komercijalne banke.

Dodik, Vučić, Cvijanović, Đokić i Petrović prethodno su obišli Saborni hram Svetog preobraženja Gospodnjeg, gdje ih je dočekao NJegovo presveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije koji ih je upoznao o istorijatu ovog hrama.

Oko 16.00 časova predsjednici Srpske i Srbije bi trebalo da se obrate građanima na Trgu slobode u centru grada gdje se očekuje dolazak velikog broja Trebinjaca, kao i rukovodstva i stanovnika opština Istočne i Stare Hercegovine.

Srna

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.