TV K3

android aplikacija

instaliraj

Dodik: Bosić zloupotrebljava institucije za političke obračune

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da "nema veće mafije od one koja zloupotrebljava institucije za političke obračune kao što to inače rade lider SDS-a Mladen Bosić i njegovi istomišljenici".

Dodik: Bosić zloupotrebljava institucije za političke obračune

“Ako se neko prepao obične kineske poslovice – onda to govori o njegovim razlozima za strah, a ne o mojim”, rekao je Dodik, na pitanje da prokomentariše poziv Saveza za promjene da podnese ostavku “zbog prijetnje ministru inostranih poslova u Savjetu ministara BiH Igoru Crnatku”.

Tzv. Savez za promjene ocijenio je ranije da jučerašnji istup na konferenciji za novinare predsjednika Srpske Milorada Dodika pokazuje da su “laž, sila i prijetnje” postali poslednja linija odbrane vlasti.

“Kada predsjednik Republike, u mafijaškom stilu putem javnog servisa, poruči da će se Igoru Crnatku ‘osvetu servirati hladnu’, on šalje poruku građanima da je takvo ponašanje dopustivo i poželjeno, i onda je logična posljedica takve poruke poziv na ubistvo predsjednika SDS-a Mladena Bosića”, navode u Savezu za promjene.

RTRS

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.