Doboj: Prijem za bivše funkcionere (VIDEO)

June 22, 2019, 6:03 pm

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić upriličio je prijem za bivše funkcionere ove lokalne zajednice i dosadašnje dobitnike plaketa,najvišeg priznanja grada Doboja.Prijem je organizovan povodom 28. juna -Dana grada Doboja.

Od 1966. do 1973. godine funkciju predsjednika Skupštine opštine Doboj obavljao je Jovo Mišković.Kaže da je to bilo vrijeme velike ekspanzije u Doboju,koji je tada postao trgovinski,školski i zdravstveni centar.

Najviše priznanje grada Doboju,plaketu,godine 2016. dobio je priznati akademski vajar Drago Handanović, za doprinos u oblasti umjetnosti i kulture.Već šest decenija stvara u ovoj lokalnoj zajednici.Autor je na desetine spomenika i bista na području Doboja.

Svako od prisutnih radio je u određenom vremenskom periodu i dao svoj doprinos za razvoj Doboja,rekao je gradonačelnik dodajući da je Doboj jedna od urbanistički najuređenijih lokalnih zajednica,čemu su,naglasio je,doprinijeli svi bivši funkcioneri.Nastavljamo dalje da širimo grad realizujući brojne kapitalne projekte,poručio je prvi čovjek Doboja.

U planu je i izgradnja novog Administrativnog centra,gdje će na jednom mjestu biti smještene sve republičke i gradske službe.Imamo podršku najviših institucija Srpske,te Doboj uz jednu stabilnost i sigurnost krupnim koracima ide napred,rekao je Jerinić na prijemu ,za bivše funkcionere ove lokalne zajednice i dosadašnje dobitnike plaketa grada Doboja,organizovanog povodom 28. juna -Dana grada Doboja.

(TV K3)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *