TV K3

android aplikacija

instaliraj

Doboj obilježio krsnu slavu Preobraženje Gospodnje; Dodik: Vlada uložila 700 miliona KM (VIDEO)

Doboj obilježio krsnu slavu Preobraženje Gospodnje; Dodik: Vlada uložila 700 miliona KM (VIDEO)

Grad Doboj obilježio je krsnu slavu Preobraženje Gospodnje.Obilježavanju krsne slave prisutvovao je i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Kako je rečeno u naredne tri do četiri godine kroz različite infrastrukturne projekte na području ove lokalne zajednice biće uloženo oko 700 miliona maraka.

Izgradnja auto-puta „9. Januar“,kao i početak radova na izgradnji dionice auto-puta na Koridoru 5C kapitalni su projekti za grad Doboj.

Ulaganje u sanaciju grada nakon poplava 2014. godine,rekonstrukcija gradskih ulica,izgradnja nove Bolnice i sportske dvorane,čiji će radovi uskoro početi su među najznačajnim infratsrukturnim projektima za ovu lokalnu zajednicu.

Episkop zvorničko-tuzlanski Fotije poručio je sa slave u Doboju da se svi trebamo kao Gospod preobraziti.Poželio je napredak svim gradovima i opštinama u Republici Srpskoj.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik ovogodišnji je kum slave grada Doboja.Nakon molitve zajedno sa vladikom Fotijom prelomio je slavski kolač.Obilježavanje krsne slave Doboja počelo je služenjem Svete arhijerejske liturgije u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla.

TV K3

Foto: SRNA

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.