TV K3

android aplikacija

instaliraj

Uhapšena četiri lica u akciji “Tigar”

Četiri lica uhapšena su jutros u policijskoj akciji "Tigar", tokom koje je pronađena i oduzeta određena količina narkotika, odgovarajuća oprema za distribuciju, oružje i druga oprema.

Uhapšena četiri lica u akciji “Tigar”

Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Doboj Dragan Prodanović rekao je na konferenciji za novinare u Doboju da su jutros uhapšena lica čiji su inicijali Ž.T, S.S. i D.Đ, svi iz Doboja, te J.R. iz Zenice.

Sumnje se da su navedena lica, kao organizovana kriminalna grupa, od marta do juna ove godine nabavljala i stavljala u promet “amfetamin spid” i “marihuanu”, te da su drogu distribuisali na području Doboja.

Na osnovu naredbe Okružnog suda Doboj, izvršeni su pretresi na tri lokacije u Doboju i jednoj u Zenici.

Tokom provođenja akcije “Tigar” pronađeno je i oduzeto 111 grama “amfetamin spida”, 111 grama “marihuane”, četiri paketića “ekstezija”, pištolj, digitalna vaga, mobilni telefoni i sim kartice.

Nakon izvršene kriminalističke obrade, lica će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predata u nadležnost Okružnom tužilaštvu Doboj.

Operativna akcija “Tigar” provedena je pod nadzorom Okružnog tužilaštva Doboj u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona. /

Srna

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.