Doboj: Budžet grada 65,5 miliona KM (VIDEO)

December 17, 2019, 5:59 pm

Budžet grada Doboja za 2020. godinu usvojen je na 25. redovnoj sjednici lokalnog parlamenta.Sa oko 65 i po miliona maraka, Doboj će u narednoj godini imati najveći budžet do sada.

Budžet Doboja za narednu godinu je razvojni,istakao je prvi čovjek grada Doboja ističući da je budžet u iznosu od 65.494.000 KM najveći do sada.Kako je rečeno poznato je koji projekti će se finansirati,a sve sa ciljem kako bi grad Doboj postao konkuretniji i lider u regiji.Sredstva u iznosu većem od 17 miliona maraka planirana su da se ulože u investicije. Amandmani odbornika PDP-a da se u budžet uvrste sredstva za određene stavke,nisu izglasani,jer,kako je gradonačelnik istakao sredstva za te namjene su već sadržana u prijedlogu budžeta.

Usvojena je odluka o kupovini kancelarijskih prostorija,kako bi tu bile smještena gradska administracija za vrijeme izgradnje novog objekta Administrativnog centra.

Kada su u pitanju kadrovska rješenja umjesto Miroslava Kršića,načelnik Odjeljenja za finansije je Dejan Starčević.Novi su načelnici i Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti i stambeno-komunalne poslove.Na čelu prvog pomenutog odjeljenja Tihomira Gligorića zamijenio je Marko Nikolić,a Darija Lazića na funkciji ovog drugog zamijenio je Dejan Narić.

(TVK3) http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *