TV K3

android aplikacija

instaliraj

DNS: Potvrđeno jedinstvo

DNS: Potvrđeno jedinstvo

Na sinoćnjoj sjednici Kolegijuma Demokratskog narodnog saveza potvrđeno je apsolutno jedinstvo rukovodstva DNS-a i odbačeni zlonamjerni pokušaji destabilizacije i raskola unutar stranke, saopšteno je danas iz DNS-a.

U saopštenju se navodi da je iskazano zadovoljstvo postignutim rezultatima na Opštim izborima 2018.godine te konstatovano da se još jednom pokazalo da programska politika DNS-a, utemeljena na narodnim potrebama i interesima građana, ima sve veću podršku  i da je nastavljen trend rasta izbornog rezultata DNS-a.

– Postignuti rezultati nas obavezuju da još jače i snažnije gradimo jedinstvo DNS-a i da postignute rezultate ugradimo u koalicioni potencijal, što će doprinijeti brzom formiranju institucija RS i nastavku rada na započetim reformama. Prioritetni zadatak DNS-a je zaštita inetersa Republike Srpske, jačanje institucija i vladavina prava te razvoj ekonomije i zapošljavanje – navode u DNS-u.

Kolegijum izražava zadovoljstvo pobjedama zajedničkih kandidata za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda i Predsjednika RS, čemu je DNS dao nemjerljiv doprinos.

– Pozivamo članove DNS-a da i dalje sa rukovodstvom predano rade na  realizaciji i jačanju politike DNS-a te vođenju odgovorne nacionalne politike – naodi se na kraju saopštena za javnost.

 

 

Komentarišite

Your email address will not be published.