DNS najoštrije osudio pokušaj otmice advokata Miloša Stevanovića

October 25, 2021, 9:34 am

Nenad Nešić, predsjednik Demokratskog narodnog saveza najoštrije osuđuje svaki vid kriminalnog ponašanja i pokušaj otmice jednog od čelnih ljudi ove političke partije, direktora DNS-a, Miloša Stevanovića.

Naime, tokom vikenda pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su svojim profesionalnim i predanim radom, organizovanom akcijom i brzim djelovanjem uspjeli spriječiti organizovanu kriminalnu radnju – pokušaj otmice i lišenja života Miloša Stevanovića, advokata iz Bijeljine i direktora Demokratskog narodnog saveza.

“Svaki vid kriminalnog ponašanja je za osudu, a ukoliko je isto usmjereno na povredu ličnog i tjelesnog integriteta jednog ljudskog bića, tim prije ova djela imaju posebnu težinu i počinioce istog treba najstrože kazniti u cilju represije, ali i preventivnog djelovanja na druge potencijalne učinioce ovakvih zlodjela. Vijest o pokušaju otmice Miloša Stevanovića, velikog prijatelja, filantropa i čovjeka koji svojom energijom i ideologijom, te osobe koja predstavlja jednu od ključnih karika ove političke opcije je pogodila kako mene lično, tako i čitavu stranku. Ovim putem se posebno zahvaljujem Policiji Republike Srpske, ljudima koji su učestvovali u akciji hapšenja i dali svoj doprinos da se ovakvo zlodjelo spriječi.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske je još jednom pokazalo i dokazalo svoju profesionalnost i ključnu ulogu u zaštiti svojih građana, te očuvanju javnog reda i poretka”, stoji u saopštenju DNS-a.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *