TV K3

android aplikacija

instaliraj

Dnevni horoskop za 6. 8. 2018.

Dnevni horoskop za 6. 8. 2018.

Ovan

Saslušajte druge ljude i ako možete, pomozite prijatelju ili nekom kolegi. Tako ćete se bolje osećati. Pazite gde ostavljate dokumenta i čuvajte se u saobraćaju.

Bik

Odličan je dan za rad. Ukoliko treba nešto novo da započnete, danas je idealno vreme za to. Ne odlažite ništa za neki drugi dan. Nervozni ste, potrebno Vam je više odmora.

Blizanci

Komunikativni ste i sjajno raspoloženi. Nemojte biti zahtevni, ako sami ne želite da pomognete drugim ljudima. Pazite se u saobraćaju.

Rak

Napeti ste zbog previše obaveza. Najbolje bi bilo da danas idete u kupovinu, da kupite sebi nešto što ste odavno planirali. Danas je dan za završavanje obaveza, ne za započinjanje.

Lav

Nervozni ste. Prijatelji mogu biti od pomoći u vezi sa problemima koje imate. Ako budete dovoljno taktični danas, odlično ćete sarađivati sa svima.

Devica

Nemate dovoljno energije. Prevše stvari imate na umu vezanih za posao i privatni život. Bilo bi dobro da odredite prioritete. To je jedino rešenje.

Vaga

Družite se više. Danas ste odlično raspoloženi, dobro se osećate. Idite na neko kraće putovanje ili se opustite uz dobar film ili neki hobi kod kuće. Potrebno Vam je vreme samo za sebe.

Škorpija

Imate dosta posla. Napeti ste jer ne možete sve da postignete. Potrudite se da ne budete previše ambiciozni danas.

Strelac

Odlično se osećate. Imate višak energije. Bavite se sportom i više vremena provedite u prirodi ili bar van kuće, u šetnji ili sa prijateljima.

Jarac

Budite uporniji na poslu, ne odustajte iako Vam neće sve ići odmah lako. Važno je da budete posvećeni. Možete dobiti dobre vesti za posao ili neku novu ponudu. Iskoristite svaku šansu za napredak.

Vodolija

Lepo ste raspoloženi. Odličan je dan za zabavu i bavljenje sportom ili hobijem. Skloni ste flertu. Ako ste u vezi, nemojte biti neiskreni prema partneru. Poradite na komunikaciji sa njim.

Ribe

Potrudite se da provedete više vremena sa porodicom. Prijaće Vam malo povlačenje i manje obaveza. Preosetljivi ste na kritiku, pa zato provedite vreme samo sa ljudima koji Vam prijaju.

mondo.rs

Komentarišite

Your email address will not be published.