Dnevni horoskop za 2. 11. 2017.

November 2, 2017, 7:20 am

Ovan

Danas je dan za zabavu i opuštanje. Pokušajte da ne zapostavite svoje obaveze. Potrudite se da budete odgovorniji.

Bik

Nervozni ste, ali bićete bolje već popodne. Ne pozajmljujte drugima novac. Moguć je dobitak u nagradnoj igri.

Blizanci

Odličan je dan za saradnju sa drugima. Lepo ste raspoloženi. Potrudite se da održite to raspoloženje.

Rak

Imate dosta posla. Moguće su neke veće greške, ali ćete to uspeti da sredite. Opustite se posle posla i uživajte u svom domu sa porodicom.

Lav

Popričajte sa prijateljima o svojim problemima, biće Vam lakše. Budite aktivni danas, sport će Vam pomoći da razbistrite misli.

Devica

Ne opterećujte članove porodice problemima koje imate na poslu. Držite do sebe, do svog stava, to će Vam pomoći da izgurate dan. Ne popuštajte drugima previše.

Vaga

Potrudite se da se okrenete pozitivnim stvarima i gledajte da ne pokazujete drugima kako se osećate. Pravite kompromise. Odličan je dan za dogovore.

Škorpija

Danas je dan stvoren za odmor, nije Vam do posla. Bolje se organizujte i gledajte da se ne preforsirate. Moguć je priliv novca.

Strelac

Imate dosta posla. Potrudite se da se okrenete sebi. Posetite frizera i ulepšajte se, čitajte knjigu, šetajte, radite nešto što će Vam prijati i pomoći da se opustite.

Jarac

Sredite ormar i obaveze koje stalno odlažete. Platite račune i pazite kako raspolažete novcem. Gledajte filmove i omiljene serije, prijaće Vam razonoda.

Vodolija

Danas bi bilo dobro da se opustite sa prijateljima, a ne da posao bude prioritet. Bitno je da odradite neke važne zadatke. Brinite više o svom zdravlju.

Ribe

Odlično se osećate na radnom mestu. Gledajte da izađete u susret kolegama koji traže pomoć od Vas. Nađite više vremena za prijatelje i partnera.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *