Dnevni horoskop za 14.08.2017.

August 14, 2017, 6:07 am
Za 14.08.2017.
 • Ovan

  Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Vodite računa, morate biti svesni toga da, ako to učinite, onda ulazite u potpuno novi život, posle čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što upravo želite.

 • Bik

  Moguća je ponuda za partnerstvo sa uticajnom osobom koja vam se u život vraća kao neko od koga ste nekada davno mnogo naučili. Možda vam ideja ne deluje primamljivo, jer ne nudi brz uspeh. Ne oklevajte, jer ćete na takvu šansu još dugo čekati.

 • Blizanci

  Bežite iz realnosti tako što se prepuštate carstvu mašte i snova. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim blagonaklonim ponašanjem šalje signal da vas poštuje, a vi verujete da je u izgledu koketiranje i najava ljubavne avanture.

 • Rak

  Imate previše ideja kako da unapredite svoj život, ali nijedna nije dovoljno dobra kako biste se konačno odlučili. U tom kolebanju prolazi vreme, a danas ćete shvatiti koliko je toga već propušteno. Možda je neko bio brži od vas i sada uveliko niže uspehe.

 • Lav

  Muči vas sumnjičavost pa dižete zidove oko sebe. Umesto ljubomore, priberite se i povratite svoje samopouzdanje. Partner će vas višestruko nagraditi, a vi ćete pronaći novu ljubav u sebi, onu za koju ste mislili da ne postoji. Verujte u sebe i uspećete.

 • Devica

  Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete, jer će vas nakon potpisivanja ugovora sačekati neprijatna klauzula koju niste primetili na vreme.

 • Vaga

  Beg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđ život i probleme koji ne pripadaju vama. Iako verujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi, vi, u stvari, u pozadini, samo izbegavate suočavanje sa sopstvenim problemima.

 • Škorpija

  Što se tiče vas, sve ste uradili kako je trebalo i nemate oko čega da se preispitujete. To je vaš stav i bez preteranog tenziranja završavate neke prijateljske odnose. Ako biste bili samokritični, uvideli biste da ste prestrogi, možda i tvrdoglavi.

 • Strelac

  Svedite svoju nestrpljivost i impulsivnost na minimum kako biste izbegli veće nevolje. Sebi dajete slobodu da polažete pravo na zasluge koje niste zaradili. Vreme je da pronađete lepotu u odricanju i davanju, makar simbolično poklanjali sitnice.

 • Jarac

  Imate šansu da vam se tokom dana ukaže prilika da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji se priprema. Ako se pažljivo organizujete i ne proćerdate svoje potencijale, ova prilika bi mogla prerasti u životnu.

 • Vodolija

  Ovo može biti vaš dan. Uspešni ste i preduzimljivi, pozitivna energija vas nosi tako da se i neke druge stvari rešavaju same od sebe. U naletu euforije zaboravljate na one ljude koji su vas bodrili kada je bilo najteže. Budite prizemniji.

 • Ribe

  Splet okolnosti vas dovodi na mesto gde vaša promišljena priroda dolazi do potpunog izražaja. U prilici ste da kratkim savetom rešite veliku zbrku, ali niste sigurni da li treba da se umešate. Više verujte u sebe, nema potrebe da toliko analizirate.

   

  Autor: Astrolog Suzana Ban / 064 13 66 88 5 / www.astrosvastara.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *