TV K3

android aplikacija

instaliraj

Dječak (2) grickao grašak, a onda je počela noćna mora za roditelje

Dječak (2) grickao grašak, a onda je počela noćna mora za roditelje

Dječak Ostin Hardman (2) grickao je grašak kod kuće kada je odjednom počeo da kašlje i da se guši.

Njegovi uspaničeni roditelji Danijel (24) i mama Ema Nelson (33) očajnički su pokušavali da mu pomgnu, ali to nažalost nije bilo moguće. Grašak je pao na tako nezgodno mjesto da ni ljekari nisu mogli da mu pomognu.

Ostinov otac pokušao je prvo tapšanjem po leđima pomogne sinu, ali promjene nije bilo. Pritrčao je i komšija koji je pokušao dječaku da pruži CPR (postupak reanimacije), ali ni to nije pomoglo. Hitna pomoć bila je na putu, ali dok su došli do njihovog doma u Duramu, dječak je već skroz poplavio.

Doktori su pokušali da mu daju kiseonik kroz masku, ali ni to nije dalo rezultata. Dječak je hitno prevezen u bolnicu sa zastojem srca, ali ljekari nisu mogli da izvuku zrno.

Doktor patologije Srinivas Anavarapu, koji se bavi isključivo dječjim slučajevima, rekao je da se grašak zaglavio kod glasnih žica, blokirajući disajne puteve. Dodao je da nije bilo moguće ukloniti hranu prstima, ali ni sprovesti postupak za uklanjanje hrane kakav se inače radi u bolnicima u takvim slučajevima.

– Naš Austin je bio lijep dječak. Imao je ogromno srce i najveći osmijeh koji sam ikad vidio. I sada kada gledam snimak uvijek me nasmije. Jako nam nedostaje. Ema i ja smo pravi srećnici što smo imali tako predivnog sina – rekao je Ostionov otac Daniel.

Mrtvozornik Džejms Tompson zaključio je da je Ostinova smrt bila nesrećan slučaj.

(Avaz)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.