Dior kolekcija za jesen 2016: Crna elegancija, kaputi, pensil suknje!

Dior kolekcijom dominarale su romantične, lepršave bluze u jarkim bojama, zatim ultraženstvene suknje pensil kroja, i prekrasni, fluidni kaputi sa polušpic linijom ramenaU okviru Nedelje mode u Parizu modna kuća Dior predstavila je svoju novu kolekciju za jesen / zimu 2016.

Dior kolekcija za jesen 2016: Crna elegancija, kaputi, pensil suknje!

 

U dvorištu Luvra u Parizu, za potrebe ove i samo ove revije napravljena je unikatna montažna građevina prekrivena fasadom od ogledala.

Možda je ovo prava doza Diora koja je uvek imala dve glavne odlike: lepotu i sklad, piše Elle.rs. Dominarale su romantične, lepršave bluze u jarkim bojama, zatim ultraženstvene suknje pensil kroja, i prekrasni, fluidni kaputi sa polušpic linijom ramena.

Kaputi su bili definitivno najjači adut kuće. Posebno su nam zapali za oko modeli nalik kraćim haljinama A kroja bez kragni s dubokim izrezom koji na decentan način otkriva ramena.

Za ženstvenost su se pobrinule falte u donjem delu, koje su dobile dobar kontrast u spoju sa fantastičnim ravnim i poludubokim cipelama na špic od atraktivne kombinacije nekoliko različitih desena kože: piton, kroko…

Boje su bile mahom zagasite s ponekim pastelnim i jarkim izdanjem, ali upravo je ta crna elegancija začinjena tek pokojim cvetnim printom i kariranim desenom celoj kolekciji dala jednu notu ozbiljnosti i otmenosti.

Šminka i kosa su bili efektna kombinacija minimalizma i urbane mode: zalizani pramenovi s efektom mokre kose, beličast ten i ultratamni ruževi u boji višnje, šljive i vina./kurir

Komentarišite

Your email address will not be published.