TV K3

android aplikacija

instaliraj

“ Derventsko srce” ove godine zaslužilo pet dobitnika

“ Derventsko srce” ove godine zaslužilo  pet dobitnika

U Derventskom Centru za kulturu danas su dodijeljena priznanja “Derventsko srce” na istoimenoj manifestaciji koju već deceniju organizuje  Internacionalni multireligijski interkulturni centar /IMIC/ “Zajedno” iz Dervente. Ove godine nagradu je ponijelo pet dobitnika.

Ovogodišnje priznanje “Derventsko srce” dobili su privrednik I  proizvođač rakije Boško Asentić, veteran rukometa Muhamed Memić, muzičar Alen Lemešević,  Derventski sportski veterani i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice ove opštine.

 “ Impresije su velike, ogromne, mnogo je emocija, mislim da je ovo svojevrsna nagrada za sve nas koji smo rođeni ovdje, a ne živimo u Derventi, profesionalno živimo I radimo negdje drugo. Ja sam dijete ovog grada I uvijek ću  Derventsko srce nositi sa sobom” , rekao je Alen Lemešević dobitnik priznanja “Derventsko srce”

Uprkos tome što je prošla godina označena kao “godina opraštanja”, brojne poruke podrške radu IMIC-a “Zajedno” doprinijele su tome da se manifestacija i dalje održi, kaže predsjednica IMIC-a Milica Pelesić.

“IMIC postoji već 17 godina, što svakako nije malo, a već deceniju dodjeljujemo i svoju najvažniju nagradu, koju su ponijeli brojni zaslužni Dervenćani. I mnogi drugi zaslućeno očekuju da im se pridruže i mi nastavljamo da radimo” ,  ističe Pelesićeva.

 

Svečanost je počela dodjelom nagrada pobjednicima Teniskog turnira “IMIC 2017” Goranu Šukurmi, Predragu Gostimiroviću i Ivanu Komnenoviću, a u prigodnom programu nastupili su Alen Lemešević i Enver Vejzović. U sklopu manifestacije “Derventsko srce” organizovano je niz događaja, izložbe fotografija, slika, muzičko veče, promocije knjiga.

 

TV K3

 

 

 

 

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.