TV K3

android aplikacija

instaliraj

Derventa:Počeo 20. Jubilarni turnir u odbojci na pijesku “Derventa open 2019”

Dvadeseti, jubilarni turnir u odbojci na pijesku "Derventa open 2019" otvoren je danas na terenu kod Gradskog parka u Derventi. Turnir se i ove godine igra u dvije konkurencije, muškoj i ženskoj .

Derventa:Počeo 20. Jubilarni turnir u odbojci na pijesku “Derventa open 2019”

Prepoznatljiva i poznata  po mnogo čemu,opština Derventa ovih dana je u centru I sportskih dešavanja zato što je upravo počeo 20.jubilarni turnir u odbojci na pijesku Derventa open 2019. Ovo dešavanje dovede u grad svake godine reprezentativce i igrače koji  odbojku igraju na zavidnom  I svjetskom nivou.

Jedan od njih je i internacionalac Nenad Šormaz iz Brčkog koji će ove godine u paru sa bratom pokušati odbraniti prošlogodišnju titulu najboljeg ili još bolje-titulu koju u Derventi osvajaju već četiri godine unazad.

Brčkom Jedinstvu pojačanje stiže i iz Doboja.Pjeskašica Anđelka Radišković odbojkom na pijesku bavi se već 10 godina,osvajala je bitnije turnire u BiH a prvenstvu se nada uskoro.U Derventu rado dolazi.

Odbojkašica grada domaćina, koja svoju već 12 godina dugu sportsku karijeru trenutno gradi u Banjaluka Volley-u Jelena Šakotić ,na Derventa open je došla u paru sa Majom Živković,također iz Dervente.

Organizator tradicionalnog turnira na pijesku je Odbojkaški klub “Derventa” a ova godina je utoliko značajnija jer je jubilarna.

Dvadesti jubilarni turnir u odbojci na pijesku ”Derventa open 2019” koji se  nalazi u kalendaru Odbojkaškog saveza BiH igra se 6. i 7. jula .Generalni pokrovitelj turnira je opština Derventa.

TV K3

Komentarišite

Your email address will not be published.