TV K3

android aplikacija

instaliraj

Derventa: Potpisani ugovori za igradnju novih 8 puteva i nabavku namještaja za vrtić

Derventa: Potpisani ugovori za igradnju novih 8 puteva i nabavku namještaja za vrtić

Opština Derventa u narednom periodu biće bogatija za novih osam puteva za šta je izdvojeno 185.000 maraka , a nastaviće se raditi i na rekonstrukciji  putnih pravaca prema centrima Pojezne i Kostreša za šta je izdvojeno 140.000 maraka. Izvođač radova na ovim putnim pravcima biće domaća firma “Geokop”.

“Derventa će u ugovorenom terminu, za oko 60 dana, biti bogatija za osam seoskih puteva, a uz deset putnih pravaca izgrađenih u prethodnom periodu razglednica Dervente će biti u velikoj mjeri ljepša. To su projekti iz plana kapitalnih ulaganja i ne stajemo ovdje, jer u kapitalnom budžetu ima još poslova”, rekao je Simić.

Sa firmom „Elektron grup“ potpisan je ugovor o nabavci namještaja i opremanje kuhinje u dograđenom objektu vrtića „Trol“ u vrijednosti od oko 101.000 maraka.

Zahvaljujući ovom ugovoru stvoriće se uslovi za opremnja vrtića, te početak rada novoizgrađenog dijela ovo ustnove gdje će biti smješteno novih 90 mališana.

“U skladu sa našim konkursom 90 djece čeka na smještaj i ovim putem sve roditelje molim za još malo strpljenja. Sredinom oktobra bićemo u prilici da smjestimo tu djecu koja su trenutno na čekanju” istakla je Gordana Simić direktor JPU “Trol”.

Načelnik Simić je podsjetio kako je u posljednjih godinu i po, dvije u vrtić uloženo oko 620.000 maraka, te rekao da tu nije kraj ulaganjima u ovu ustanovu.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.