TV K3

android aplikacija

instaliraj

Derventa: Održana treća sjednica Skupštine OO Crvenog krsta (VIDEO)

Derventa: Održana treća sjednica Skupštine OO Crvenog krsta (VIDEO)

U Derventi je održana treća redovna sjednica Skupštine Opštinske organizacije Crvenog krsta na kojoj je razmatran Program rada i Finansijski plan organizacije za 2020. godinu. Uručena su i priznanja istaknutim donatorima i volonterima.
Na trećoj redovnoj sjednici Skupštine Crvenog krsta Derventa utvrđen je Program rada, kao i Finansijski plan organizacije za narednu godinu, a u ovoj humanitarnoj organizaciji bazirali su se, kao i do sada na tri akcije dobrovoljnog davanja krvi, rad sa podmlatkom i omladinom Crvenog krsta, Program priprime i odgovor na katastrofe, obilježavanje značajnih datuma i mnoge druge aktivnosti, istakao je sekretar OO Crvenog krsta Derventa Radislav Kujundžić.

Skupštini Crvenog krsta prisustvovao je i Generalni sekretar Crvenog krsta Republike Srpske Đoko Mihajlović, koji je istakao da su stub ove organizacije volonteri i ljudi koji nesebično daju sve od sebe da pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Na ovoj sjednici dodijeljena su i priznanja istaknutim donatorima i volonterima. Zlatni znak za doprinos i zalaganje u pomoći organizaciji Crvenog krsta – Domu zdravlja Derventa, srebrni znak JP „Komunalac“ Derventa, a zahvalnice Željku Stjepanoviću i Vladanu Popoviću.

Finansijskim planom za 2020. godinu planiran je prihod u iznosu od 88.374 KM, a rashod u iznosu od 85.874 KM. Ovim planom traženo je iz budžeta opštine 55.000 KM, tj. 15% više, a razlog tome je smanjenje sredstava iz vlastitih izvora, a naročito od kursa prve pomoći za vozače.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.