TV K3

android aplikacija

instaliraj

Derventa izabrala najbolje sportiste za 2017. godinu

Derventa izabrala najbolje sportiste za 2017. godinu

Vladnako Komlenović fubaler derventskog Tekstilca, te Kristina Čečavac kik-bokserka i članica Kluba borilačkih vještina Derventa, proglašeni su za najbolje sportiste opštine Dervente za 2017. godinu. Sigurno da će ove nagrade biti jedan podstrek za ove sportiste kako bi nastavili da daju svoj maksimum, te Derventu predstave na najbolji način.

Najperspektiniji sportista je Sergej Teofilović, član derventskog Tekvodno kluba, a ujedno je i njegov klub proglašen za najbolji sportski kolektiv, a ujedno njihovo takmičarka Milica Karanović nalazi se među deset najperspektivnijh sportista Republike Srpske.

Posebna przinanaja za ostaverene rezulatate tokom godine, uručena se za za mušku i žensku ekipu Sportsko ribolovnog društva „Ukrina“ iz Dervente.

Ovo što se dešava u Derventi, nema u regionu, a da ne govirmo o  RS i BiH. Zaista je lijepo kada vidite ovoliko ljudi u Derventi, jer ova tradicija traje dugi niz godona i futsal turnir postaje novi brend naše Dervente, ističe načelnik ove lokalne zajendice Milorad Simić.

Proglašenje najboljih sprotista obavljeno je u Sportskoj dvorani Derventa, u sklopu završnice turnira u futsalu.

 

TV K3

Komentarišite

Your email address will not be published.