TV K3

android aplikacija

instaliraj

Derventa: “Gladijatorke” domaćini regionalnog ragbi turnira (VIDEO)

Derventa: “Gladijatorke” domaćini regionalnog ragbi turnira (VIDEO)

Ženska selekcija Ragbi kluba „Gladijatori“ iz Dervente domaćin je ženskog regionalnog ragbi turnira, koji se u Derventi održava drugu godinu. Pored domaćina, svoje umjeće u Derventi pokazali su ragbi klub iz Bugarske, Mađarske, Hrvatske i Slovenije. Turnir je svečano otvorio zamjenik načelnika opštine Derventa, Siniša Jeftić.

Uprkos stereotipima, koji ih ne zaobilaze, članice ragbi kluba, sa velikom željom i strašću bave se ovim sportom. Da ragbi nije samo sport za muške tvrde i Bojana Đukić iz ragbi kluba “Gladijatori” Derventa i Tihana Žaja iz kluba “Nada” Split. Zajedno sa svojim klubovima učestvovale su na regionalnom ženskom ragbi turniru u Derventi.

Pored “Gladijatoriki”, svoje umjeće u Derventi pokazali su Ragbi klubovi iz Bugarske, Mađarske, Hrvatske i Slovenije. Veliku podršku ove djevojke imaju od svojih trenera, koji su veoma ponosni na svoje igračice.

Turnir je svečano otvorio zamjenik načelnika opštine Siniša Jeftić koji je djevojkama poželio dobrodošlicu u Derventu i dobar uspjeh na turniru.

Podršku organizaciji turnira dali su opština Derventa, te preduzeća “Tehpro CNC” i “3P Petrol”.

Izvor TV K3 

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.