TV K3

android aplikacija

instaliraj

Del potro “žali” što je savjetovao Đokovića: Sada sve pobjeđuje

Del potro “žali” što je savjetovao Đokovića: Sada sve pobjeđuje

Huan Martin del Potro, četvrti teniser svijeta, našalio se i rekao da mu je krivo što je savjetovao najboljeg igrača planete Novaka Đokovića.

Del Potro i Đoković oduvijek imaju veoma dobar odnos na terenu, ali i pogotovo van njega.

Argentinac je u karijeri imao veliki broj povreda i da ih nije bilo u toliko broju imao bi mnogo bolju karijeru. Baš zbog toga imao je mnogo toga pametnog da kaže srpskom teniseru u periodu kada se ovaj mučio.

“Iznenadilo me je to što mi je Đoković poslužio kao primjer za povrede. Bilo je veoma emotivno. Pričali smo mnogo tokom prvih šest mjeseci (prošle godine), zato što to je bio najteži trenutak…”, rekao je Del Potro, a prenosi “Tennisworldusa”.

Argentinac se potom i našalio na račun srpskog igrača.

“Na neki način žalim što sam mu davao savjete jer sada pobjeđuje sve (smijeh). Ali on zaslužuje sve ovo, on je sjajan primjer tenisera”, rekao je Delpo.

On je pričao i o povredama koje su ga dosta sputale u karijeri.

“Naučio sam da uživam kada sam naučio kako da patim. Tokom 2016. godine tenis me je potpuno promijenio, uživao sam, bio sam pun emocija kao nikada prije svih povreda. Upoznao sam svoju unutrašnju snagu, takođe i ta povezanost sa navijačima. Znate, teško je sportisti na ovako visokom nivou da otvori srce…”, rekao je Del Potro.

Đoković i Del Potro posljednji meč odigrali su u finalu US opena kada je srpski teniser došao do 14. Gren slema u karijeri. Del Potro je propustio početak sezone zbog povrede koljena.

(B92)

Komentarišite

Your email address will not be published.