Danilović otvorio kamp »Hipo 3 poena«

June 29, 2014, 12:46 pm

Predsjednik Košarkaškog kluba “Partizan” Predrag Danilović otvorio je danas na Jahorini 13. Međunarodni košarkaški kamp “Hipo tri poena 2014”, u kojem će u pet smjena učestvovati oko 500 djece od 6 do 16 godina iz BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Hrvatske, Rusije i Turske.

“Izražavam veliko zadovoljstvo činjenicom da ovaj košarkaški kamp iz godine u godinu postaje sve masovniji i sa pravom nosi epitet eminentnog međunarodnog kampa za mlade košarkaše”, rekao je Danilović.

On je mladim košarkašima poručio da je najbitnije da budu dobri i iskreni prijatelji, da se druže, ali i da vrijedno treniraju, jer će uspjeh doći sam po sebi.

Prema njegovim riječima, profesionalni i stručan rad, kao i pedagoški odnos trenerskog kadra prema polaznicima kampa zaslužuju najviše ocjene.

On je zahvalio generalnom sponzoru, kao i Olimpijskom centru “Jahorina” na dugogodišnjoj iskrenoj podršci i pomoći u organizaciji ovog košarkaškog skupa.

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Velibor Lazarević poželio je dobrodošlicu polaznicima kampa i uspješan rad, ističući da je ovaj centar, zajedno sa organizatorom, za svu djecu koja dolazi iz poplavljeih područja u BiH obezbijedio besplatno učešće i boravak u hotelu “Bistrica”.

Portparol Hipo Alpe Adria banke Banjaluka Nenad Badnjar rekao je Srni da je ovaj košarkaški kamp za djecu i mlade jedan od najboljih u ovom dijelu Evrope, jer pruža idealne uslove za trening mladih košarkaša.

“Jedan od najtalentovanijih mladih evropskih košarkaša danas, Banjalučanin Miloš Glišić, svoje prve korake napravio je baš ovdje na Jahorini i upravo je to jedan od razloga zašto naša banka već 13 godina nastoji i uspijeva da bude odgovoran partner, što će činiti i ubuduće”, istakao je Badnjar.

Koordinator kampa Boban Stanojević iz Košarkaškog kluba “Partizan TS” Banjaluka naglasio je da je u proteklih 12 godina kroz ovaj košarkaški kamp prošlo oko 7.000 dječaka i djevojčica iz BiH, regiona i Evrope.

Organizator kampa je Košarkaški klub “Partizan TS” Banjaluka, a generalni sponzor Hipo Alpe Adria banka Banjaluka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *