Danijela Martinović progovorila o raskidu sa Petrom Grašom

November 25, 2021, 7:58 am

Od kako je u javnosti odjeknula vijest da su Danijela Martinović i Petar Grašo raskinuli ne prestaju nagađanja oko razloga raskida ove veze koja je trajala 24 godine.

Sada se splitska pjevačica oglasila i u emotivnom intervjuu za Gloriju otkrila razloge prekida veze duge dvije i po decenije.

“Ne možete izbjeći trenutak koji je neizbježan”, konstatovala je pjevačica, za koju je veza sa Petrom Grašom, kako tvrdi, “lijepa prošlost”.

Mediji mjesecima s velikom pažnjom prate sve informacije koje “procure” na temu “najneočekivanijeg raskida”, pa onda i “najintrigantnije nove ljubavne veze slavnih”, a cure teško, budući je svo troje aktera ove zanimljive priče davno odlučilo da privatni život sačuvaju za sebe.

Prati se tako i život Danijele Martinović, Petra Graše i Hane Huljić na društvenim mrežama.

Izvještavalo se kako je donedavno Danijela pratila na Instagramu Hanu Huljić, novu djevojku svog bivšeg partnera ali je još veću buru izazvao njihov prestanak praćenja.

Jedna od posljednjih Danijelinih objava je ona upućena dugogodišnjem prijatelju Tomažu Kavčiću.

Danijela i Grašo su među najpopularnijim hrvatskim pjevačima u Sloveniji i tamo su stvorili brojna, životna prijateljstva. Ono s Tomažom, oboje i dalje dijele.

“Hvala ti za sve trenutke koje si učinio nezaboravnim, za svu ljubav hvala ti. Ostani na svom oblaku mašte. Srećan ti rođendan”, napisala je Danijela Tomažu, uz zajedničku fotografiju.

Na Kavčićevom Instagram profilu jedna od posljednjih objava je ona u društvu Petra Graše na omiljenoj gastro adresi.

“Sjajni momenti u društvu prijatelja za cijeli život”, napisao je Tomaž.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *