TV K3

android aplikacija

instaliraj

Dame, dobro ih se pazite: Ovakve muškarce nikada nećete ukrotiti

Dame, dobro ih se pazite: Ovakve muškarce nikada nećete ukrotiti

Nema lošije situacije po ženu nego kada se zaljubi u muškarca kojeg nikada neće ukrotiti.

Postoje muškarci koje nijedna žena ne može da promijeni, a s takvima je najteže funkcionisati.

Evo nekoliko tipova muškaraca koje nemojte ni da pokušavate da promijenite. Ukoliko planirate brak, njih bolje zaobiđite.

Zaljubljen u sebe

Čuvajte se muškarca koji neprestano govori o sebi, previše drži do svog izgleda i radi na tome da se izgradi, ali samo kad su u pitanju površne stvari. On ne želi obavezu jer je previše zaokupljen samim sobom.

Tinejdžer u duši

Neki muškarci ne uspijevaju ni da prikriju koliko su djetinjasti. Da biste se smirili i vezali, potrebna je doza zrelosti. Zato nemojte da mislite da će se muškarci koji su hronično nezreli naglo promijeniti.

Muškarci koji samo misle na seks

Mnogim muškarcima na pameti je samo seks. Njihov je princip ‘uzmi koliko možeš’, pa im pomisao da se smire uz jednu osobu narušava zadati cilj. Ako se i skrasi uz jednu ženu, ona najvjerovatnije neće moći da prati njegove seksualne apetite, pa će on to nadoknaditi na drugom mjestu.

Onaj koji stalno radi

Vrijeme najradije provodi u kancelariji i nema kad da razmišlja o ženi, a kamoli još i da se obaveže. Njegovi postupci i razmišljanja su svedena na posao i zarađivanje novca.

Nesiguran i brzoplet

Muškarac koji na velike životne stvari gleda površno pa kasno shvati šta znači biti suprug, otac… Ovaj tip će često bježati od kuće i koristiti svakakve izgovore i obaveze za svoje odsustvo.

Super zena

Komentarišite

Your email address will not be published.