TV K3

android aplikacija

instaliraj

Da li je seks za jednu noć opravdan?

Možda vam seks za jednu noć zvuči kao loša ideja, ali nije baš tako. Postoje situacije kad je on potpuno opravdan, čak i poželjan.

Da li je seks za jednu noć opravdan?

Seks za jednu noć je na prilično lošem glasu. O onima koji često upražnjavaju takav seks, uglavnom kruže negativne priče, pa se ljudi rijetko usuđuju na te avanture iz straha da ne budu osuđivani.

Međutim, jedno istraživanje na Univerzitetu “Cornell” otkrilo je da takav seks može smanjiti stres i podići raspoloženje. Takođe, tvrde stručnjaci, sve je u vašoj individualnosti. Otkrivamo četiri situacije u kojima je takav seks sasvim logičan i opravdan. Naravno, uz kondome!

Ako hoćete da prebolite bivšeg

Onda kad treba da okupirate svoju pažnju da ne mislite na njega, seks može da bude odlična okupacija.

Na moru

Onda kad ste negde daleko od kuće. Zapravo, ne morate da budete jako daleko, bitno da niste blizu. I da ne razmišljate o svojoj sigurnosti. Usput još možete kupiti magnet za frižider, kao uspomenu, tek toliko.

Ako dugo niste imali seks

Onda kad više ne možete normalno da razmišljate o drugim stvarima, jer niste zadovoljili svoje potrebe, a još uvijek nema nijednog ozbiljnog muškarca na vidiku. Da ne biste potonuli, znate šta treba da radite.

Ako hoćete da se rješite dečka koji je loš za vas

Ako vam je loše u vezi, nije loše da se podsjetite da postoje i drugi momci. Možda shvatite da u sadašnjoj vezi samo gubite vrijeme.

Nauka je rekla svoje pa ko voli…

 

Atv

Komentarišite

Your email address will not be published.