TV K3

android aplikacija

instaliraj

Da li biste vi platili za ovo? Grkinja iznajmljuje krevet pod zvijezdama, a tek da vidite cijenu

Da li biste vi platili za ovo? Grkinja iznajmljuje krevet pod zvijezdama, a tek da vidite cijenu

Jedan od najneobičnijih smještaja koje turisti mogu iznajmiti za ljetovanje preko popularne platforme Airbnb, nalazi se ostrvu Krit.

Sa imenom koje obećava „Ljetnji krevet pod zvijezdama“, žena iz grada Paleokastro, blizu Herakliona, ima cilj da privuče turiste koji žele da iskuse gostoprimstvo Krita… bez krova nad glavom, prenosi Grčka info.

Grkinja koja iznajmljuje krevet na otvorenom u dvorištu svoje kuće, opisuje ga na Airbnb-u kao lijep i topao krevet “samo sto metara od plaže i trinaest kilometara od grada Herakliona.”

Ona takođe obećava da će onaj ko iznajmi njen krevet moći da “sanja pod hiljadama zvijezda noćnog neba”. Gost kreveta ima “luksuz” da koristi i zajedničku kuhinju, toalet i kupatilo.

Vlasnica objekta naplaćuje ovaj krevet bez krova nad glavom “samo” 32€ po noćenju, ali bez uključenog klima uređaja, televizora, greijanja ili požarnog alarma. Ipak doručak i veš mašina su na raspolaganju gostima.

Takođe, ukoliko gost želi luksuznu uslugu čišćenja, moraće da plati “smještaj” 41€ po noći!

Gosti su zapravo već boravili ovdje prošlog ljeta i koristili otvoreni krevet ispod zvijezda, a njihove recenzije su prilično pozitivne.

Jedan od gostiju je primijetio da je sve bilo dobro, osim činjenice da je u blizini put pa je buka bila “prilično dosadna”. Među komentarima gostiju može se pročitati i “da je krevet sladak i romantičan, a vrt zadivljujući”.

Izvor: srpskainfo

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.