TV K3

android aplikacija

instaliraj

Čubrilović i Ivancov: Blagovremeno konstituisati nove vlasti

Čubrilović i Ivancov: Blagovremeno konstituisati nove vlasti

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je u razgovoru sa ambasadorom Ruske Federacije u BiH Petrom Ivancovim da je važno da Centralna izborna komisija BiH, u skladu sa predviđenim rokovima, potvrdi konačne rezultate izbora da bi se blagovremeno mogli konstituisati organi vlasti.

Čubrilović je tokom današnjeg susreta u Banjaluci istakao da su, u skladu sa zakonom i na demokratski način, uspješno sprovedeni opšti izbori u Srpskoj i BiH.

On je izrazio uvjerenje da će, nakon potvrđivanja rezultata izbora, vrlo brzo biti konstituisan novi saziv Narodne skupštine Srpske i izabrana nova vlada, te da će budžet i prateći akti biti doneseni tokom decembra ove godine, saopšteno je iz Narodne skupštine.

Prema njegovim riječima, i na taj način će se pokazati stabilnost Republike Srpske i biti u potpunosti ispoštovana volja građana iskazana na proteklim izborima.

Čubrilović i Ivancov razmijenili su mišljenja i o drugim pitanjima koja su važna za razvoj Republike Srpske i BiH, prije svega stvaranje što povoljnijeg ambijenta za nove investicije, jačanje privrede i ekonomije, da bi se omogućilo veće zapošljavanje, brži razvoj i bolji standard građana.

SRNA

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.