TV K3

android aplikacija

instaliraj

Cipele koje imaju petu u obliku roga prodaju se po cijeni od 13.000 KM

Cipele koje imaju petu u obliku roga prodaju se po cijeni od 13.000 KM

Moda nikada nije bila čudnija, izazovnija, a moglo bi se reći i kreativnija nego što je danas. Tržište modne industrije vrijedno je megalonskih 105 milijardi dolara i samo raste. U moru modnih brendova zaista je bitno istaknuti se i privući kupce na jedan originalan način pa čak i uvrnuti.

Primjer za to je kanadski brend “Matieres Fecales” čiji se osnivači,Hanah Rouz  Dalton i Stiven Raj Baškaran, svojim dizajnom razlikuju od svih ostalih. Klasične cipele na petu zamijenili su s takozvanim ‘demonskim štiklama’ koje su zapanjile javnost.

Na Instagram profilu brenda čije ime u prevodu znači izmet osvanule su fotografije cipela koje imaju petu u obliku roga i mali stalak umjesto potplate kako bi se na njima moglo stajati.

– Ovaj izgled smo mogli napraviti i u programima za uređivanje. No, htjeli smo prikazati nekakvu stvarnu i realnu sliku naše ideje – rekao je za “Vog” Stiven te nadodao kako on i dizajnerka Dalton žele postići prihvaćanje ovakvog trenda u društvu, a ne gađenje i odbojnost.

Zanimljivo je kako cijena ovih cipela iznosi oko 13.000 KM.

– Planiramo napraviti verziju cipela dostupniju malim kupcima – objasnili su dizajneri. Postoje i muške verzije ovih cipela, no njihova cijena nije poznata.

SRPSKAINFO

Komentarišite

Your email address will not be published.