TV K3

android aplikacija

instaliraj

Cijeli tim pod maskama u avionu: Novak Đoković uhvatio posljednji let za Evropu iz Amerike (FOTO)

Cijeli tim pod maskama u avionu: Novak Đoković uhvatio posljednji let za Evropu iz Amerike (FOTO)

Poslije informacije, doduše još nezvanične, da bi sva teniska takmičenja u narednih mjesec i po dana širom svijeta, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, mogla bi da budu otkazana zbog korona virusa, srpski teniser Novak Đoković evakuisao se iz SAD.

Đoković je trebalo da nastupi na Mastersu u Indijan Velsu, a zatim i Majamiju, ali kako su oba otkazana, a pominje se otkazivanje sezone na mjesec dana, riješio je da se vrati u Evropu.

On i njegov tim su uhvatili posljednji let za stari kontinent kako je naveo izvjesni Marko Panići koji je sa Noletovim timom u avionu i koji je podijelio sliku na instagramu.

Đoković je inače prije nekoliko dana bio na meču Los Anđeles Klipersa gdje se slikao sa srpskom starletom inače suprugom NBA igrača. Podsjećanja radi, Novak Đoković se našao na udaru francuskih medija oko toga što se ne oglašava u vezi korona virusa.

Novinar se pita zašto se Novak Đoković nije upustio u raspravu i doveo u pitanje odluku o otkazivanju Indijan Velsa.

Novinar takođe podsjeća i da Novaku nije bilo strano da digne glas za prava tenisera kada je na dnevnom redu bilo pitanje nagradnih fondova, što je upotpunilo skandalozne rečenice koje je napisao u svom tekstu.

Iako je prvi reket svijeta, novinar se nije zapitao da li je Novak Đoković neko ko treba da donese konačnu odluku o tome ili stručnjaci, doktori i naučnici koji su upućeni u to i svjesni opasnosti i rizika koji bi mogao da ugrozi živote hiljade ljudi i mnogih tenisera. Inače, Novak Đoković je predsjednik savjeta igrača, pa nema sumnje da se očekuje i reakcija tenisera, piše Telegraf.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.