Budućnost seksa: Najstarijem zanimanju na svijetu dolazi kraj

Od dronova koji dostavljaju hranu, automatskih robota brojne kompanije rade i na razvijanju vještačke inteligencije seks-lutki sa kojima će moći da se vodi ljubav i koje će promijeniti budućnost seksualnih odnosa.

Budućnost seksa: Najstarijem zanimanju na svijetu dolazi kraj

The Foundation for Responsible Robotics predviđa da je sljedeća velika inovacija oživljavanje lutki za leks vještačkom inteligencijom.

U svom izvještaju oni predviđaju da će ovako nešto promijeniti socijalno ponašanje ljudi, ali i seksualne odnose. Muškarci su zainteresovani za seks-lutke, ali i žene Istraživanje je pokazalo da bi 66 odsto muškaraca i upola manje žena probalo seks sa robotom.

Takođe, 86 odsto njih vjeruje da bi robot mogao da zadovolji njihove seksualne potrebe. Muškarci bi čak razvili emotivnu vezu Ispitivanja su takođe obuhvatila i pitanje kako bi veza sa seksualnim robotima izgledala, a izvještaj navodi da bi muškarci razvili čak i emotivnu vezu sa robotom, kao i da bi prihvatanje ovakvih veza umnogome olakšalo budućnost.

Bordeli sa robotima Ispitanici su smatrali da bi seks-roboti mogli da zamjene i prostitutke u bordelima. Seks sa lutkama je već u porastu u Aziji, a potpuna zamjena seksualnih radnica robotima sa vještačkom inteligencijom je veoma izvjesna u budućnosti.

Seks-roboti će voditi do veće društvene izolacije Seks će postati dostupniji što može dovesti do toga da seks među ljudima postane komplikovan što dovodi do nedostatka intimnosti i empatije. Seks-roboti će liječiti U izvještaju se pominje i njihovo terapeutsko dejstvo na ljude sa društvenim poremećajima, kao i za starije ljude koji pate od Alchajmerove bolesti.

Naravno, to bi bili roboti prilagođeni terapeutskoj namjeni. Seks-roboti mogu smanjiti seksualne prestupe Kako bi seks postao dostupniji to znači da bi se sigurno smanjila rata silovanja i seksualnih napada, ali i pedofilije.

 

Komentarišite

Your email address will not be published.