Budućnost je stigla (iz „Samsunga“)!

September 4, 2014, 11:53 am

Novim proizvodima koji će se tokom jeseni naći na američkom tržištu, južnokorejska kompanija „Samsung“ poslala je jasnu poruku da misli unapred i da je spremna za osvajanje još bolje pozicije u svetu mobilnih telefona.

Osim moćnog Galaxy Note Edge, mobilnog telefona sa displejom koji „obavija“ jednu ivicu telefona, među proizvodima koji će veoma brzo stići u radnje je i nova verzija hibrida smartfona i tableta Galaxy Note 4.

Proizvod koji posebno raduje ljubitelje tehnoloških noviteta je „hedset“ Samsung Gear VR Innovator Edition. Reč je o pratećoj opremi (slušalice i naočare) za Galaxy Note koja će do očiju i ušiju vlasnika „podići“ njihov novi mobilni aparat.

Prednosti ove „igračke za odrasle“ naročito će biti vidljive pri igranju video-igara i gledanja filmova.

Predstavnici „Samsunga“ najavili su prošle nedelje da će uskoro početi „samostalni život pametnih satova“ – Galaxy Gear S moći će da se koristi za primanje poziva i pozivanje bez veze sa pametnim telefonom!

Uzbudljivom demonstracijom na sajmu tehnologije u Berlinu potvrđeno je da sa „Samsungom“ budućnost stiže do korisnika čim se najavljeni proizvodi budu našli u radnjama.

 

(RTS)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *