Brođani pravoslavnu Novu 2022. godinu dočekali uz Amadeus Bend

January 14, 2022, 6:41 am

Veliki broj brođana dočekao je pravoslavnu Novu godinu na organizovanom dočeku na Trgu Patrijarha Pavla. Prisutne je zabavljao Amadeus bend.

Tačno u ponoć brođani su imali priliku da uživaju u spektakularnom vatrometu koji je tako označio ulazak u novo ljeto.

Ni hladna noć ni temperature nešto ispod nule nisu spriječile brojne brođane da pravoslavnu Novu godinu dočekaju na organizovanom dočeku na Trgu Patrijarha Pavla. Muzika i kuvano vino zagrijala je sve prisutne, a za dobru atmosferu bili su zaduženi članovi srbijanske pop-rok grupe Amadeus bend koji su i odbrojali sekunde do ponoći i uz njihov poznati hit “Moja je zemlja” poželjeli srećnu pravoslavnu Novu godinu i tako završili dvosatni koncert.

Načelnik opštine Brod Zoran Vidić svim građanima je čestitao Novu godinu koji proslavljaju po julijanskom kalendaru, a prvenstveno zaželio dobro zdravlje, te napomenuo da je pred Brodom i brođanima jedna izazovna godina.

Dobra atmosfera i veselo raspoloženje nisu izostali kod građana koji su odabrali da pravoslavnu Novu godinu dočekaju na otvorenom, uprkos hladnoj noći svi su uživali u dobroj muzici. Dobro zdravlje je kažu ono što bi prvenstveno poželjeli u Novoj 2022. godini.

Na prelazu iz stare u Novu godinu po julijanskom kalendaru u Crkvi Pokrova Presvete Bogorodice služen je moleban za novo blagosloveno ljeto.

TV K3

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.