TV K3

android aplikacija

instaliraj

Brod: Otvoren klub privrednika (VIDEO)

Brod: Otvoren klub privrednika (VIDEO)

Načelnik opštine Brod Ilija Jovičić upriličio je prijem za privrednike ove lokalne zajednice te ih upoznao sa investicijama i planovima za narednu godinu.

Ujedno je proglašen i klub privrednika u atrijumu Doma sportova koji će biti mjesto gdje će se razgovarati o problemima, a lokalna zajednica će biti na raspolaganju.

Kao što je to i ranijih godina bila praksa, načelnik opštine Brod primio je privrednike sa kojima je razgovarao o problemima sa  kojima se susreću u svojim poslovima, sumirali su rad prethodne, ali i o planovima za narednu poslovnu godinu. Prijemu je prisustvovao i novoizabrani direktor Rafinerije nafte Brod Anatolij Karaljus, a načelnik ističe da očekuje dobru saradnju, znajući da je u oktobru mjesecu Rafineriju zadesila ogromna nesreća.

Nakon prijema, privrednici su zajedno sa predstavnicima lokalne vlasti otvorili Klub privrednika u atrijumu Doma sportova koji će biti mjesto za jednosedmično okupljanje i razgovaranje o unapređenju i razvoju pivrede na području opštine Brod.

Privrednici zadovoljni radom sa lokalnom zajednicom kažu da je jako pohvalno i to što se gradi privredna zona, te samim tim će Brod imati otvorena vrata, kako za domaće tako i za inostrane investitore. Stevo Sebastijanović se bavi sistemima za upravljanje procesne proizvodnje u naftnoj i gasnoj proizvodnji, te zapošljava 10 radnika, ističe da u lokalnoj upravi rade sve kako bi privukli što više investitora.

Otvaranjem Kluba privrednika predviđeno je da sastanak privrednika sa predstavnicima lokalne vlasti bude upriličen jednom sedmično i to petkom od 14 časova.

(TV K3)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.