TV K3

android aplikacija

instaliraj

Brod dobija novu pješačku stazu i vatrogasnu opremu

Brod dobija novu pješačku stazu i vatrogasnu opremu

Načelnik opštine Brod Ilija Jovičić danas je potpisao ugovore kojima je predviđena izgradnja pješačke staze u ovoj lokalnoj zajednici, kao i nabavka vatrogasne opreme. Vrijednost ova dva ugovora je oko 110.000 maraka.

Potpivanjem ugovora  o izgradnju između opštine i izvođača radova napravljen je prvi korak ka uzgradnji trotoara od Graničnog prelaza do Nove autobuske stanice. Načelnijk Broda Ilija Jovičić istako je da će ovom infrastrukrurom, Brođani dobiti sigurniji i kvalitetniji prilaz autobuskoj stanici.

Izvođač radova je preduzeće “Planum” iz Teslića. Vjerujem da će ovo biti koristan projekat za sve nas i da će dobro služoti Brođanima – kazao je Jovičić.

Opština Brod danas je i pristupila nabavci vatrogasne opreme za spašavanje  na osnovu koje će stanovnici biti sigurniji i bezbrizniji. Vrijednost opreme, koja će uskporo biti isporučena Vatorgasnoj jedinici,  je oko 40.000 KM.

Na osnovu ovog ugovora Vatrogasna jednica Brod dobiće užad, protivpožarne aparate i drugu korisnu opremu. Početak izgradnje pkešačke staze očekuje se već naredne sedmice ukoliko to dozvole vremenske prilike, a kraj u oktobru ove godine.

 

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.