Bred Pit otkrio nepoznat detalj u vezi Sandre Bulok

September 22, 2022, 7:08 am

Holivudski glumac, Bred Pit otkrio je da je jednom sarađivao sa Sandrom Bulok na ideji za film o “paru TV prodavaca (QVC) koji se razvode”, ali ideja nije realizovana.

Mnogi bi se fanovi mogli iznenaditi kad saznaju da dvije zvijezde nisu radile zajedno u istom filmu nikada, uprkos toplom prijateljstvu, sve do prošle godine kada su se pojavile u filmovima koji su se uzastopno pojavljivali: akcionoj komediji “Bullet Train” i akciono-avanturističkoj komediji “Izgubljeni grad”.

Ispostavilo se da je dvojac mogao debitovati na ekranu mnogo godina ranije u komediji na kojoj su zajedno sarađivali, ali na kraju nikada nije prešao fazu razvoja.

Pit se u intervjuu za “Vogue” prisjetio ideje o filmu na kojoj su on i Bulokova sarađivali prije toliko godina, a koja uključuje par koji je bio zvijezda QVC-a, vodećeg kanala za kupovinu koji se specijalizovao za televizijsku kupovinu od kuće.

“Zapravo, Sendy (Sandra Bulok) i ja jednom smo pokušali razviti cijelu ideju o timu muža i žene, koji su bili najuspješniji prodavci preko televizije, ali se razvode” podijelio je Pit to s časopisom.

Nezavisne.com (Foto: arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.