Brat Rade Manojlović otkrio zbog čega mu sestra nije pomogla u karijeri

November 21, 2021, 6:01 pm

Pjevač Nenad Manojlović je polubrat Radi Manojlović, a u medijima su kružili priče da pjevačica nije htjela da mu pomogne na početku karijere.

Nenad je otkrio sada u kakvom je odnosu sa Radom i da li ima istine u spekulacijama, prenosi Blic.

– Generalno ja ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć, mislim da imam dovoljno talenta od boga da mogu da prođem i sam. Desilo se da ja jesam polubrat Rade Manojlović koja je tada već bila velika zvijezda i to se dešavalo i drugima, Mariji Šerifović i svi su oni imali ogroman problem da izađu iz sjenke svojih roditelja, braće ili nekoga iz porodice ko je već napravio veliku karijeru, tako da to sa jedne strane može da bude i otežavajuća i olakšavajuća okolnost. Ja nikada nisam tražio da me neko gura kroz moju karijeru, a i ovo što se sada desilo sa Aleksandrom Mladenović nije se desilo zbog toga što je meni bila potrebna bilo kakva pomoć, prvenstveno sam htio da ispunim želju svojoj kumi koja obožava tu pjesmu – rekao je Nenad u emisiji Zvezde Granda Specijal i dodao:

– Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više navaljivao, a ona je rekla: “Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta”, poslije toga je ona našla neku pjesmu kad sam ja prošao u Zvezdama Granda, ali se meni uopšte nije svidjela. Jako je teško napraviti pjesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna. Rada i ja smo po ocu brat i sestra i ja nisam odrastao sa Radom, mi jesmo brat i sestra, ali na žalost skoro čitav život nismo živjeli zajedno.

Srpskainfo.com (Foto: RAS Srbija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *