TV K3

android aplikacija

instaliraj

Bosić: Zašto je Dodik uzeo dva, a vratio samo jedan kredit?

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić smatra da su "histerični" napadi koji dolaze iz vrha vlasti Republike Srpske.

Bosić: Zašto je Dodik uzeo dva, a vratio samo jedan kredit?

“Jezik mafije iz usta Milorada Dodika, ‘da se osveta servira hladna’, je dokaz, a tvrdnja, ‘da SDS iskorištava institucije za političke obračune’ je obična laž i zamjena teza”, kaže Bosić, saopšteno je iz SDS-a.

Dodaje da “mafijaški izraz”, da se “osveta servira hladna”, ukazuje na “mentalitet onih koji misle da su iznad zakona”.

“Dodik zna da će, ukoliko forenzika pokaže , a ugovor koji je pronašao juče u kućnoj arhivi, nije falsifikat, morati dati odgovor na pitanje zašto je od Pavlović banke dobio dva kredita za kupovinu vile na Dedinju, a vraća samo jedan, kao i zašto podataka o njegovom kreditu nema u bazama gdje se nalaze svi ostali krediti građana”, naveo je predsjednik SDS-a.

Reagujući na optužbe Dodika, da “Bosić zloupotrebljava institucije za političke obračune”, Bosić je poručio da će SDS istrajati u nastojanju da se pokrene borba protiv krupnog kriminala u Republici Srpskoj i „da svi budu jednaki pred licem pravde, a da političari na najvišim pozicijama moraju prvi odgovarati kada zloupotrebe povjerenje naroda“.

Izvor: N1

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.