TV K3

android aplikacija

instaliraj

Borenović na Drugom kongresu Demokratske Crne Gore

Borenović na Drugom kongresu Demokratske Crne Gore

Delegacija Partije demokratskog progresa (PDP) predvođena predsjednikom partije, Branislavom Borenovićem boravila je kongresu Demokratske Crne Gore održanom u Podgorici u subotu.

Borenović je domaćinima čestitao na dosadašnjim rezultatima djelovanja, s obzirom da su trenutno najveća opoziciona partija u Crnoj Gori te poželio mnogo uspjeha i u nastavu rada.

Predsjednik PDP- a je istakao, u obraćanju delegatima, da je region zasićen politikama u kojima dominiraju tenzije, strahovi, bahatost i korupcija  te da je neophodno okrenuti se drugačijim programima koji sprovode saradnju, uvezivanje i privredni razvoj što su odlike rada kako Partije demokratskog progresa tako i Demokratske Crne Gore.

– Važno je da insistiramo da se mijenja ovaj iskrivljeni model ponašanja a kako bi došli do konkretnih rezultata potrebno je predano i svakodnevno raditi na ekonomskoj, demografskoj ali i moralnoj obnovi društva u kojem živimo – istakao je prvi čovjek PDP – a i dodao da je građanima potrebno ponuditi nove, jasne i odgovorne politike, vratiti vjeru i povjerenje i zajedno nuditi najbolja rješenja sa ciljem postizanja značajnog ekonomskog rasta, pune vladavine prava uz bezkompromisnu borbu protiv korupcije i kriminala.

– Danas šaljemo poruku da se trebamo povezivati, stvarati regionalne koalicije i kreirati ambijent u kojem je naš ključni imperativ posao, dostojanstven i pravedan život za svakog našeg čovjeka – rekao je Borenović.

U delegaciji PDP –a, pored Borenovića bili su još i narodni poslanik i član Glavnog odbora Jelena Trivić i član Predsjedništva partije Dijana Čekić.

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.