TV K3

android aplikacija

instaliraj

Bojan Petrić izabran za najboljeg sportistu opštine Brod (VIDEO)

Bojan Petrić izabran za najboljeg sportistu opštine Brod (VIDEO)

Opština Brod izabrala je najboljeg sportistu i sportsku organizaciju za 2019. godinu. Bojan Petrić, fudbaler OFK ”Polet 1926” ponio је titulu najboljeg sportiste, dok je za najbolju sportsku organizaciju proglašen ŽRK “Brod” iz Broda.

Od fudbalskog kluba “Polet”, preko banjalučkog “Borca” do Bangladeša i kluba “Šeik Rasel”, samo je dio fudbalske karijere Bojana Petrića iz Broda, koji je proglašen za najboljeg sportistu ove opštine u minuloj godini. Fudbal je zavolio sa sedam godina. Kaže da mu je čast što ga je ove godine stigla i laskava titula najboljeg.

Treća na listi najboljih je rukomtašica Tea Gajić, a drugi Đorđe Ćerić, dok je rukometašica Dejana Janković dobila plaketu za najperspektivnijeg igrača opštine Brod, a njen klub, ŽRK “Brod”, inače prvoligaš plaketu za najbolji sportski kolektiv u protekloj godini.

Načelnik ove lokalne zajednice Ilija Jovičić kaže da je ovo svečan dan, dan kada najbolji dobijaju priznanja. Naglaša i da je ova manifestacija dokaz da Brod ima budućnost kada je u pitanju sport.

“Vodimo računa o sportu, a rezultat toga je da imamo košarku, rukomet, fudbal, odbojku, gimnastiku,karate, veslanje, aikido i druge sportove. U Brodu se ulažu značajna sredstva u razvoj sporta, a klubovima plaćamo sve troškove takmičenja. Opština čvrsto stoji iza sportista kojima čestitam na rezultatima. Čestitke roditeljima koji su djecu usmjerili na bavljenje sportom, kao i sportskim radnicima, entuzijastima koji su se posvetili radu sa mladima”, izjavio je Jovičić i poželio dosta sportskih uspjeha i u 2020. godini.

Načelnik je podsjetio da Brod drži do sporta, pa i ne čudi što imaju i muški i ženski rukomet, košarku, odbojku, gimnastiku, fudbal, karate, aikido i mnoge druge. Dodao je da je protekla godina bila uspješna, te poželio svim sportistima da i 2020. bude jednako dobra.

Izvor: TV K3

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.