TV K3

android aplikacija

instaliraj

Blic: Saradnik Bakira Izetbegovića organizovao napad na Vučića?

Glavni organizator napada na premijera Srbije Aleksandra Vučića je visoki funkcioner bošnjačke Stranke demokratske akcije Asim S., a srpske službe bezbjednosti imaju snimke i fotografije koje to dokazuju, saznanja su srpskih obavještajnih službi o kojima piše današnji "Blic".

Blic: Saradnik Bakira Izetbegovića organizovao napad na Vučića?

Prema tim informacijama, Asim je saradnik Bakira Izetbegovića, a za incident u Srebrenici okupio je grupu kriminlaca koja je bliska Naseru Oriću, koga Beograd traži zbog ratnih zločina nad Srbima.

Srpske službe bezbjednosti imaju i snimke i fotografije iz Srebrenice koje dokazuju da je Asim S. i direktno učestvovao u napadu na Vučića.

Na jednoj od njih se vidi kako on, obučen u vojnu uniformu i sa beretkom na glavi, baca kamenicu na delegaciju i Vučića.

Na drugoj fotografiji Asim S. je snimljen prije početka obilježavanja godišnjice zločina u Srebrenici.

Prema ovim informacijama Asim S. je u stranci zadužen za “povjerljive poslove”, odnosno veze sa sarajevskim podzemljem.

Do ulaska u politiku sarađivao je i sa nekadašnjim vođom kriminala u Sarajevu Ramizom Delalićem Ćelom, koji je 2007. godine ubijen u Sarajevu.

U ubistvo Ćele navodno je bio umiješen i Naser Keljmendi sa Kosova, ali i mnogo uticajnih ljudi u BiH.

Asim S. na svojim profilima na društvenim mrežama sam navodi da je tokom rata bio dobrovoljac Armije BiH (u čijoj je uniformi i bio u Srebrenici) i da je dva puta ranjavan.

 

Komentarišite

Your email address will not be published.