TV K3

android aplikacija

instaliraj

Biznismenov sin ranjen pred brojnim očevicima (VIDEO)

Biznismenov sin ranjen pred brojnim očevicima (VIDEO)

U strogom centru Novog Pazara, u ulici Stevana Nemanje, i to usred dana – pošto je uočio Amina Starčanina u parkiranom vozilu, Emir H. je napravio polukružno skretanje, zaustavio se pored Starčanina i navodno ispalio nekoliko hitaca kroz prozor automobila.

Hici su Starčanina pogodili u nogu, iznad koljena, a Emir H. je pobjegao, piše Sandžakpress.

Starčanin je, prema riječima očevidaca, izašao iz automobila sa prostrijelnom ranom u nozi tražeći pomoć od prolaznika. U tom trenutku naišao je njegov brat Emir, koji se nalazio u blizini, vratio je brata u automobil i brzo ga odvezao u bolnicu. Starčanin je odmah primljen na hiruškom odjeljenje, još je u bolnici, a zrno od metka, kako saznaje ovaj medij, još se nalazi u njegovoj nozi. Na sreću, mladić nije životno ugrožen.

Prema riječima očevidaca u automobilu sa Emirom H. se juče nalazila još jedna osoba. Neki od prisutnih kažu da je sa njim bio njegov otac. Pripadnici MUP odmah su izašli na lice mjesta, izvršili uviđaj, a za osumnjičenim se još traga.

Podsjetimo, Emir se bavio kik-boksom, a 2016. godine je teško povrijeđen u pucnjavi nakon koje je ostao nepokretan. U njega je, nakon koncerta Šaka Polumente, pucao Dženan Kačar (35) i nanio mu teške povrede kičme zbog kojih više nije mogao da pomjera noge.

(Sandžak pres – Foto: RAS Srbija)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.