Bivši batler princeze Dajane: Megan nije dovoljno hrabra da dođe na krunisanje

March 17, 2023, 12:26 pm

Bivši batler princeze Dajane tvrdi da će princu Hariju biti posebno teško da gleda Kamilu u poziciji koju je mogla da zauzme njegova majka, a da Megan Markl nije dovoljno jaka da se suoči sa porodicom na koju je bacala “drvlje i kamenje”.

Pol Barel, dobro obaviješten izvor blizak kraljevskoj porodici otkrio je za Njujork post da vjeruje da će se princ Hari pojaviti na krunisanju kralja Čarlsa III, ali najvjerovatnije bez supruge.

Barel je radio više od deset godina kao batler tragično preminule princeze Dajane i dobro je upućen u aktuelne događaje u porodici.

On tvrdi da je kralj pokazao visok nivo morala tako što je prešao preko svih nedavnih događaja i uručio zvaničan poziv princu Hariju i Megan Markl.

“Izvijesno je da će vojvodi i vojvotkinji od Saseksa biti krajnje neprijatno pojavljivanje u krugu kraljevske porodice. Da li su spremni da se suoče sa posljedicama svojih postupaka”, pita se Barel i ukazuje na sumnje u Meganinu spremnost da se suoči sa neupitnim pritiskom:

“Mislim da Megan nije dovoljno jaka i hrabra da se pojavi tamo. Morala bi da pogleda u oči članove porodice na koju je bacala drvlje i kamenje”.

Međutim, bivši batler princeze Dajane uvjeren je da će se princ Hari pojaviti na ceremoniji, iako se ona održava na rođendan njegovog sina Arčija.

“Vjerujem da će se Hari pojaviti na krunisanju, a pretpostavljam da mu je Megan rekla da će u tom slučaju morati da dođe sam”, rekao je Barel.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.