TV K3

android aplikacija

instaliraj

Bijela haljina je definitivno OUT: Ovo je hit boja vjenačnice za 2018. godinu

Bijela haljina je definitivno OUT: Ovo je hit boja vjenačnice za 2018. godinu

Ako planirate uskoro da kažete DA, povedite računa da to bude u aktuelnoj boji.

Svaka devojka je barem jednom sanjala o venčanju u belom, a bele haljine smatrane su najboljim i jedinim logičnim izborom. Međutim to nije tako, a u 2018. godine sve više budućih nevesti odreći će se bele boje.

Ali bez brige, sve buduće mlade koje striktno žele da nose belo, naravno da još uvek to i mogu, iako trend boja za 2018. godinu biće nežna nijansa ružičaste. Ružičasta boja zadržava nežnost i nevinost, a opet daje dodatan karakter haljini.

Najnoviji trendovi govore i o izboru više od jedne haljine. Pa tako mladen počinju sve češće da presvlače i po više toaleta u toku večeri. Jedna haljina za doček gostiju, druga za ceremoniju, treća za zabavu…

Delikatne tkanine poput svile, čipke i nežnog tila, još uvijek su najtraženije. Na kraju je najbitnije da svaka evesta nađe svoju haljinu iz snova u kojoj će se osećati kao prava zvezda, a pri odabiru nemojte zaboraviti na udobnost. Ne želite da budete rob svoje haljine već haljina treba da se stopi uz vašu idealnu sliku najvažnijeg dana u životu.

Izvor: Wall

Komentarišite

Your email address will not be published.